kids

Actueel

Meidenclub

 

 

 

 

 

 

Lees meer...

Geef me de 5

 

 

 

 

Geslaagd!

Vanaf september 2015 heb ik met veel plezier de éénjarige post-HBO opleiding van  "Geef me de 5" gevolgd.

Tijdens deze opleiding heb ik gewerkt aan onderstaande doelen

  1. Je hebt een professionele houding volgens de visie en kernwaarden van de methodiek Geef me de 5. Je bent in staat vanuit deze basishouding met respect te reflecteren op je eigen gedrag en het gedrag van anderen.
  2. Je beheerst de volledige theorie en de theoretische onderbouwing van Geef me de 5. Je hebt kennis van de oorzaken van ASS op neurobiologisch en neuropsychologisch niveau en kennis van de invloed vanuit de context en het systeem.
  3. Je kan de verschillende ontwikkelingsniveaus van een persoon herkennen en hierop afstemmen. Je herkent de oorzaak van problemen bij autisme en het systeem en weet deze problemen te vertalen naar een hulpvraag.
  4. Je bent in staat om methodisch te werken volgens Geef me de 5 en de geleerde theorieën, modellen, technieken en de Geef me de 5 visie toe te passen in de eigen werkpraktijk. Vervolgens kan je op maat doelen stellen en gekoppeld hieraan specifieke en unieke interventies voor en bij de persoon met autisme inzetten, evalueren en waar nodig bijstellen. Je bent in staat een passende interventie volgens Geef me de 5 in te zetten in samenspraak met andere betrokkenen.

Inmiddels is het examen achter de rug, voldoe ik aan bovenstaande doelstellingen en ben ik geslaagd! Op 4 juli 2016 was er de feestelijke diploma uitreiking in Doetinchem.

 

 

We hebben 4 gasten en geen leden online